Laban?

Hallå!

Varför bli klockan alltid så mycket? Jag som skulle måla naglarna tvingas gå och lägga mig istället. Det är nog sommarljuset som spökar...Sov gott


Muf

Hallå!

Idag drog jag med mig en kompis till onsdagsfikat med MUF. Det är alltid så roligt att träffa alla glada och trevliga människor.


Innan träffen fikade jag med tjejerna (inte från muf) på Mufin Bakery.


Och dessa knappar fick vi.


Kram

Partikompassen

Hallå!

Igårkväll gjorde jag ett test på svd.se som handlade om hur vilket parti man mest sympatiserar med. Ett test som inte direkt stämmer men roligt ändå att göra. Klicka här för att komma till testet och kolla vilket parti du hör till.


Jag blev mest folkpartist.

Kram

Gyllende måsen

Hejsan!

Vad tycker ni om den amerikanska restaurangen som finns etablerad i alla våra städer, och lite till?

Kram

Mitt kall - motivera

Idag på SO-lektionen hoppade jag in i en grupp som jobbade med livsåskådning och meningen med livet - detta projekt som en fortsättning på en religionskurs.
Jag drog slutsatsen av alla frågor idag, som så många andra tidigare gjort,  att det är bland de svåraste frågorna att finna ett vettigt svar på, meningen med livet.

   Alla känner vi olika kall här i livet - uppgifter att uppnå och utföra. De skiljer sig som sagt från person till person men också från vilket stadie i livet man befinner sig på.
   Det jag känner är mycket viktigt i mitt liv just nu och de kommande åren är att tillföra en positiv anda där jag befinner mig, till de människor som för tillfället vistas i min närhet. Jag vill inspirera och motivera människor till att vara engagerade och våga leva livet som de vill.

Detta kan man spekulera i och gå allt djupare in på, men också glida in på andra liknande områden. Istället tänkte jag spara det till andra inlägg och och låta er fundera kring ovanstående dilemma.

Vad lever du för just nu?


Kramar
Salta

Förbundet Lingue Vitae

Hejsan!
Jag kom precis hem efter en lång dag i skolan. Vi avlsutade med ett möte ang. en språkförening vi nu grundat för att kunna utveckla språkkunskaperna i spanska och franska. Mycket roligt projekt!
     Det är mycket på gång just nu och nästa läsår kommer att vara fullspäckat. Fuerza!


Ska ta det lugnt i kvällssolen med en bra bok, en kopp te och lite mörk choklad.

Kramar

Yoga master

Good evening kära läsare!

Idag har det varit en underbar dag. Jag har strosat runt här hemma och tagit det lungt osminkad i leggings och pappas stora kofta. Jag avslutade precis kvällen med ett yogapass. Väldigt skönt!Kram


Eurovision

Är det inte ganska roligt?
Jag var helt säker på att det var final idag i Eurovision song contest. Men när jag letade på TV-tablån fanns det inte med och det tyckte jag var lite märkligt. Efter lite sökande får jag fram att det är den 29 maj - nästa lördag. 
Jag tänkte i förra inlägget skriva att jag  är glad att inte jag skulle uppträda och det är jag ju verkligen, det hade bara varit jag där ikväll.


Kram

Blekfisen jobbar

Hejsan!

Idag är det nog bara jag som inte fått lite färg, eller vad tror ni?
Jag har jobbat vilket var roligt men någon nämde att det skulle bli dåligt väder imorgon... Typiskt!

Nu ska jag skriva elevrådsprotokoll och sedan ska jag planera min träning framöver. Efter det är det dags för årets Melodifestival! :)
Kom igen nu Anna!!KRAM

Lugnet efter stormen

Hej på er!

Idag är det fredag igen och alla prov är över för denna termin. Nu återstår endast ett fåtal redovisningar och det är ju ingen större deal. Dock några projekt i.o.m elevrådet men det är inte samma sak som pluggandet inför prov.

Igår köpte jag en otroligt fin filofax som jag fullständigt älskar. Den är helt underbar.
Uppskattning

Jag är så obeskrivligt tacksam för att jag fick ha min tandställning.
Nu i efterhand har det varit värt varje minut av lidande, för lite krävande var det ärligt talat. But still, so happy! Imorgon vill jag överraska mamma och pappa men eftersom jag vet att de läser detta så tänker jag inte avslöja min tacksamhetsgåva, än!
Jag är så glad över mina tänder att jag ibland kan gå och le för mig själv...

Bergochdalbana

Som vi alla vet är livet ständigt en bergochdalbana. Det går upp och ner och just idag är jag där nere, i dalen.
Idag började inte min dag som jag önskat och allt gick fulltändigt åt skogen. Det är bara att från min sida respektera det och vara här nere ett tag, sedan går jag vidare och fortsätter på topp.

Kämpa och samla nya krafter!


Kram
Salta

Kungahuset

Hej på er!

Dagen har varit helt underbart solig! Eller hur?

Jag ska kolla på interjuvn med Daniel och Victoria nu eftersom att jag missade den i måndags. Serien de gjort om kungafamiljen är väldigt intressant och rolig. Den senaste jag såg var om Victoria.
     Hon är så otroligt duktig i det hon gör och jag tycker att hon verkar väldigt gullig.Vad tycker ni?

Kram

Förkylning

Nej!! Jag känner förkylningen smyga sig på i kroppen.
Håller tummarna för att den inte bryter ut. Den motas bort med sömn!

Kram


Solen är kärlek från himlen

Solen lyser på oss och det finns inget härligare just nu.
Jag ska försöka ta mig iväg och köpa badkläder senare idag.

Förra sommarens första dagar :)

Hur ser er dag ut?

Kram

Tager mig i kragen

Nej, nu ska det städas.
Som jag skrev om tidigare så skriver jag alltid to do-listor och på den står det STÄDA RUM!!!. Och det behövs verkligen.
Nu - städning!Kram!

|:To do, to do, to do :|

Igår läste jag en text på Isabella Löwengrips blogg om att vi skriver så kallade "To do" listor jämt och ständigt. När vi prickat av allt på den första listan börjar vi direkt med en ny och ser hur otroligt mycket vi har att göra. När kommer belöningen? Kanske behövs det inte för alla människor men för att jag ska kunna prestera under flera timmar måste jag få något för det. Som hon påpekade och det jag som på senare tid börjat använda mig av är just belöningssystemet. Det kan vara allt ifrån att ta en kopp te med en muffins eller kanske köpa de efterlängtade skorna etc.
   Belöning eller morötter tror jag är jätteviktigt. Det gör att vi känner att vi gått i mål och under tiden kan jobba mot målet med belöningen i bakhuvudet som gör att vi gör vårt yttersta.
   Detta fungerar säker inte för alla, men för mig gör det.

Vad får dig att prestera?


Kanske en resa i skultet av året?

En härlig start på dagen

Idag är en underbar dag.
Jag väcktes av mamma som kommer in i mitt sovrum och undrar om jag inte vill ha lite scones till frukost, helt nybakade och hur goda som helst! Sedan tar vi en trevlig powerwalk med hunden i värmen och avslutar förmiddagen med en underbar lunch hemma.
Härlig start!

Hur har er lediga dag varit hittills?

Nu ska jag spana in lite möjligheter här hemma till en idé jag fick för ett tag sedan.
Kramar

Svårt att hitta motivationen att välja bort solen

Hejsan!
Jag sitter och skriver på en uppsats om en frikyrka men det går så otroligt trögt att jag hellre skriver ett inlägg här på bloggen.
Hela dagen har gått åt att börja skriva. Det är inte lätt att sätta sig vid datorn när solen stålar ute och man känner att det snart är sommarlov. Faktiskt är det exakt fyra veckor till lovet var av ungefär en av de veckorna går bort på grund av lediga dagar etc. Det är bara att fortsätta kämpa så går tiden en aning fortare frammåt då man kan pricka av måsten i form av skolarbete. Härligt!

Back to work,
Kramar


Design tar sin tid

Oj, vad lång tid det tar att fixa till en hyfsad design. Nu är det katastrof men, under några veckor eventuellt får det se ut på detta vis. Efter alla prov, vilket betyder ungefär nästa fredag, ska jag fixa till allt.

Nu ska jag sova en välbehövlig sömn.
Kramar


Trix och fix

Hejsan allihopa!
Nu tänkte jag göra om designen här på bloggen. Jag antar att det kan krångla en tid. Hoppas att ni står ut!

Kramar

Ett tunnt inlägg

Halli hallå!

Jag har precis tagit igen de avsnitt jag missat av Bella & Tyra show och när det var allt snack om bloggar så blev jag så himla sugen på att skriva ett litet inlägg precis så som jag vill att det ska vara.

Och det var det hela. Jag kan bara hoppas på att känslan håller i sig.

Kramar


RSS 2.0