Outfit?

Jag försöker hitta inspiration till utstyrslar. En idé som slog mig var att titta tillbaka i bloggen och se vad jag haft på mig men när jag börjar leta i arkivet kan jag inte hitta en enda dagens outfit-bild.

Hjälp mig! Kan ni hitta någon?

Lång dag!

Hej på er!

Idag har varit en lång dag. Jag hade möten hela förmiddagen och har suttit nu på kvällen och pluggat inför historieprovet på onsdag. Nu ska jag äntligen gå och sova och det ska bli så oerhört skönt.
En ny hektisk dag i skolan väntar imorgon. Sömn och sedan en redig frukost imorgonbitti och jag är redo för vad som helst!Kram

Våraktiviteter

VÅR - spring - primavera - printemps - frühling - alla betyder vår på olika språk.


Promenader, sola, fika, engagemang och lycka är det som kännetecknar vår för mig.


Gör ert vårkollage som visar vad vår är för er och skicka det till salta.blogg@hotmail.com . (Jag länkar till din blogg när jag lägger upp det så glöm inte att skriva bloggadressen)

Kram


Spring feelings

Hej underbara människor!

Denna dag är det vår! Glädjen sprider sig i kroppen och det mesta känns lätt nu i ljusa tider. Solen värmer våra hus och kroppar och snart kanske vårkänslorna spelar oss ett kärleksspratt. Det mesta kan hända när allt känns underbart, så - se upp!

Familjen och jag ska luncha med mormor, kusinen och hennes föräldrar. Kanske kan vi sitta ute i vårsolen och äta lunch. Härligt att tanken ens finns!
Drömmar

Vet ni vad jag tror om drömmar och framtida mål? Jag tror att det är livsviktigt. Utan drömmar kan vi människor inte gå vidare och utvecklas som personer. Det är våra framtidsvisioner som gör oss till de vi är och som väljer i vilken riktning vi vill gå mot.
Det är mycket som snurrar i mitt huvud, varje dag och jag tror att vi för alltid behöver drömma. Så - keep on dreaming!Kram

En gå-på-restaurang-kväll ikväll

Hej allihop!
Ikväll följde jag och min syster med mormor för att äta middag med kusinen samt hennes föräldrar. Vi gick till ca 4 restauranger och alla var fulla. Tillslut hamnade vi på ett cafét i Sturegallerian vilket var nästan tomt. Överallt annars var det människor, alla restauranger etc. som var finklädda och såg ut att vara på toppenhumör. Torsdag den 11 mars. Inte ens lönetider och så många går ut och äter. Även vi var ute. Trevligt!Kramar

Rosa rum

Hej allihopa!
Här kommer bilder på mitt rosa romatiska rum
. Det är så roligt att ändra om lite då och då och speciellt när man blir nöjd med det man åstadkommit. Det känns väldigt roligt att ljusa upp rummet såhär på vårkanten.

Klart!


STORstädning

Hej allihopa!
Idag är det städning på djupet som gäller. Jag städar precis hela mitt rum bortsett från en enda del, garderoben. Jag hinner inte den idag eftersom resten av huset också ska städas... Men fint blir det!

Tillbaka till städningen då,
Kram

En dag, hunden och jag

Hejsan!
Idag var det bara jag och hunden hemma. Vi startade dagen med en härlig promenad och sedan lite sol på balkongen. Efter det satte jag igång med muffinbak till min födelsedag imorgon. Såhär efteråt måste jag säga att jag för första gången i mitt liv lyckades göra bra muffins. Det är första gången de fortfarande är höga och inte säckat ihop när jag tagit ut dem ur ugnen. Tyvärr kan jag inte ladda över bilder från mobilen... dags för en ny!
KRAM

Måndagkväll

Hej allesammans!
Dagen har känts lång. Jag har bakat lakritskolor som vi nu har ätit på tok för många av. Vi var också på IKEA. Det är alltid roligt när man har ideér i huvudet som snurrar omkring. Jag har nämligen funderingar över att ändra om lite i mitt rum. Jag har en mörkbrun vägg som gör rummet ganska mörkt och det tynger ner sinnet lite grann tror jag. Imorgon är det inplanerat en kreativ dag och så snart som möjligt hoppas jag att ni får se mig i målarkläder med målafärg över hela mig. Jag har en  såndär härlig bild i mitt huvud om hur jag klättrar runt på stegen och målar en ursnygg fondvägg och låter kreativiteten flöda och hur jag sedan lägger mig ner på sängen och beundrar hur mysigt rummet blev. Någonting att sträva efter!
Nu ska jag kika på lite inredningsbloggar för att samla inspiration.

Kram

RSS 2.0