Board

Google translate:
Board =

substantiv
 1. STYRELSE
 2. KARTONG
 3. NÄMND
 4. BRÄDA
 5. KOST
 6. TAVLA
 7. BORD
 8. RÅDSFÖRSAMLING
 9. SPÅNPLATTA
 10. TILJA
verb
 1. VARA INACKORDERAD
 2. GÅ OMBORD I
 3. BORDA
 4. BRÄDFORDA
 5. LÄGGA TILL LÅNGSIDES
 6. ÄNTRA
 7. HÅLLA MAT ÅT
Många betydelser kan man konstatera.

Salta

Push up

PUSH UPS!
Nu har jag precis gjort ett test inför början på vecka tre i mitt 100 push ups program och jag är så (!) mycket starkare. Jag kan göra mer än dubbelt så många armhävningar sedan test 1. Härligt med resultat!
Har jag någon utmanare?
http://hundredpushups.com/test.html
Sov gott!

Torsdag 18 november

Comrades,
jag sitter vid skrivbordet och pluggar varvat med armhävningsträningen. Känner mig mycket starkare idag än första gången.
Imorgon står två prov på schemat och även ett elevrådsmöte med representanter från årskurs fyra. De är obeskrivligt gulliga och framför allt självsäkra. Roliga!
Nu ska jag köra sista mitt sista set armhävningar!!
Salta

Svar på kommentar

Postat av: Bubba
Finns färgen rutigt också?
;)

Ja, färgen rutig finns. Letar du någonstans efter en gränd, djupt inne i Gamla Stans alla smala vrår, så kommer du finna den där. Jag har dock ej hittat dit än men ryktena går om att där ska finnas färger bortom vad vår föreställningsförmåga kan ge oss en idé om.
Den som söker, han finner!

Push up

Jag antog för ca två veckor sedan ett träningsprogram som sträcker sig över runt sex sju veckor. Det hela går ut på att bygga armmuskler för att sedan, efter att man klarat programmet, kunna göra 100 armhävningar. Jag är på vecka två nu och det går riktigt bra. Tror man inte att man kan klara hundra kan man ju sätta målet lite lägre.
Vågar du utmana mig?

Livet

Jag går faktiskt ofta och funderar på hur lätt människor kan slitas ifrån en. En knapp sekund och livet kan vändas upp och ner, ut och in, och kanske aldrig går att vända tillbaka igen.
Jag älskar min familj obeskrivligt mycket. Här är en otroligt härlig låt om kärlek som bringar glädje. Enjoy!
God natt!
Salta

Redondo Redondo Redondo

Gaaah... mitt huvud känns tomt.
Jag har varit på föreläsning hela dagen och nu försöker jag att plugga musik. Det är mycket som snurrar och nu ska jag låta allt sorteras på sina respektive galgar i mitt huvud under en natts sömn...
Sov gott
Salta

Utbildning

Imorgon ska jag, tillsammans med 6 andra representanter från elevrådet, gå en utbildning för elevråd. Väldigt roligt! Det kommer att handla om hur man får andra, utanför elevrådet engagerade, hur man sköter elevrådet m.m.
Så dagen till ära målade jag vänsterhanden i färgen vattenmelon. Ser ni?

Soy Loca!!RSS 2.0