Snögubbe

Hola!
Nu börjar det bli varmare och snön börjar sakta smälta bort. Jag ska tillsammans med mina syskon och mamma bygga en stor snögubbe och visa den för pappa och kusinerna som befinner sig i Argentina just nu (inte kusinen från Malta).
Sätter in bilden senare!

kram

Kusin

Hej på er!
Kusin och "moster" är här från Malta. Det är full rulle och mycket lek. Kusinen är snart tre år så det är bara att hålla igång tills hon slocknar! Gullungen!

Nu ska jag gå och vara social!
kramar

Body Pump soon

Hejsan!
Snart ska jag iväg på ett Body Pump pass med laget. Det är riktigt härligt faktiskt! Smärtan i musklerna och musiken som pumpar. Underbart!!

Skriver senare!

Kram


Plugga, träna, äta, sova

Uj, uj, uj!
Plugg större delen av kvällen, vilken till sin del inte räckte till, och sedan några tjänster till elevrådet etc. Mycket att göra men det som glädjer mig är att veckan snart är slut. Snart får jag pusta ut och bara njuta.
Det känns som om hela kroppen håller andan just nu. Hoppas jag kan hålla den fram till lovet. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Lite sömn nu är bästa medicin för att orka hålla igång hela dagen imorgon. Och på kvällen imorgon väntar ett härligt body pump pass med laget. Ser fram emot det!

Sov gott!

Salighet

Hejsan!

Ni som följer min blogg minns antagligen att jag förra veckan tillsammans med några andra tjejer gjorde en konsert med en pengainsamling till förmån för Haiti, ett projekt som jag tyckte var superroligt.
Antingen är vi människor födda med en instinkt eller så är vi bara vana vid att ingenting är gratis här i livet och därför när vi får någonting extra blir vi saliga till oss. Som tack för konserten ska vi elever som anordnade konserten få två biobiljetter var och självklart blir vi genast übertacksamma och tycker att det är helschysst även då vi la ner mycket jobb för att få ihop allting. Samma sak var det här om dagen då skolan, pga. snöovädret, stängde en timme tidigare och folk blev som galna. En ynka timme fick vi ledigt och folk skrek och hoppade runt i korridorerna i ren glädje. Om vi får 70% rea på ett plagg blir vi genast entusiastiska och tycker att det är jättebra. Bara det att plagget i fråga kanske kostade 3000 kr från början...

Är vi födda med en sådan instinkt eller är det något som bakats in i vårt huvud, att man ska vara tacksam för det lilla man ibland får?

God mrgoon!

God mrgoon!
Iadg täktne jag vsia er en htfäig gerj som jag lstäe på mjlökpekatet iågr. Det splear nmäiglen ignen rlol i vkilen odnring bkosvtäevrna står i. Riolgt, elrlr hur?

Det har att göra med att vi inte läser varje bokstav i orden. Det viktiga är att första och sista bokstaven är de bokstäver som det brukar vara när ordet är i normal ordning.
Jag tycker sådana saker är så intressanta men samtidigt smått läskiga. Och då menar jag saker då man lurar hjärnan.

Nu är det fukostdags igen!
Ta hand om er


Matlagning till U2

Hejsan!
Just nu lagar jag mat medan jag har U2:s musik i högtalarna. Trevligt!

Mys med pluggpapper

God morgon!
Jag lockade håret imorse inför konserten.... det blev inte så himla snyggt faktiskt.

1. Konsert
2. Spanskprov
Lite senare under dagen;
3. Bildlektion.... (svårt!!)

Ikväll blir det myskväll med en bunt papper som jag ska läsa inför idrottsprovet imorgon. Det ska bli väldans mysigt! (ironi!)

Nu: School time!
Kram

(S)panic

Hej på er!
Jag sitter just nu med en kopp te bredvid mig och pluggar till spanskprovet imorgon. Tankarna kommer lätt in på vad jag ska göra på sportlovet samt vad jag önskar köpa inom de närmsta veckorna (så mycket snygga vårkläder i affärerna!!!) och annat.
     Nu är jag och mitt crew halvvägs genom konsertveckan. Vi är awsome och jag hoppas på att kunna lägga upp någon video till er på bloggen snart. Nu återstår konserter för de yngre årskurserna vilket jag tror inte kommer vara lika nervöst. Idag var det för elever i min årskurs men jag tyckte att den första konserten var mer nervös, årskursen över min. Mitt första scenframträdande någonsin igår alltså - avklarat. Härligt! =D

Nu måste jag fortsätta plugga lite. Hoppas på att tankarna kan gå till spanskan en stund framöver.

Kramar

Hurt

Här har ni en låt som sätter tankarna i spinn uppe i huvudet!

Kramar

Koncert number one - check!

Buenas noches som man säger i Finland!
Idag var det den första av fyra konserter vilken gick bra. Jag trodde att mitt hjärta skulle hoppa ut så hårt som det slog under framträdanderna. Imorgon hoppas jag på lika mycket tur och att allt flyter på som det gjorde idag.

Nu måste jag sova!!!

Kramar


En handbok för tankspridda, tack!

Ibland blir jag så obeskrivligt trött på mig själv. Tankspridd som vi alla någon gång kan vara lägger jag ifrån mig mycket viktiga papper som jag nu inte kan komma ihåg var jag lagt. Antagligen är de där jag tror att de är och där de bör vara men om oturen vill mig illa är de inte där. Jag hoppas dock att jag kan lita på att jag gjort rätt och att jag kan sova gott i natt i alla fall. Att sova är nämligen precis det jag behöver i natt.
Imorgon (samt onsdag, torsdag och fredag) är det konsert i skolan som hålls för att informera elever på skolan om tragedin på Haiti. Det är den första konseten som jag ska delta i, någonsin. Mitt jobb är att vara konferencier vilket jag tror passar mig i detta fall. 
Håll tummarna för mig, både för att jag hittar papperna och för att det går vägen på konserten!

Kram
Att koppla av med yoga är vad jag ska gör om en timme. Innan det blir det lite läxläsning.Lördagsshopping

Hej på er!
Nu ska jag följa med mamma och syster på en liten lördagsshopping. Jag behöver nya jeans så det passar perfekt.
Bloggar senare.
Kram


Weekender

Nu är det äntligen fredag. Som jag har väntat!
Nu väntar först skolan och senare middag hos en kompis för att titta på bilder tillsammmans från Argentinaresan. Ska bli kul!

Jag känner att förkylningen smyger sig på så vi får se hur det ser ut senare under dagen. Det verkar gå många olika virus just nu så det gäller att hålla hygienen på topp och fingrarna från mun...


Jag och min häst Enil. Jag längtar tillbaka till pampas!

Drömmar

God morgon!
Jag undrar om ni ofta drömmer om er framtid? Drömmer om vad ni vill göra, lyckas med eller bli när ni blir äldre. Skriv gärna i kommentarsfältet!
Jag drömmar ganska ofta om saker som jag vill lyckas med, göra eller uppleva. Ganska spännande faktiskt, att se hur det faktiskt blev sedan när man tänker tillbaka på gamla drömmar.

Ett tips för att bevara ideér, drömmar m.m är att skriva ner dem. Ha ett speciellt block som du alltid har med dig så om du får en idé i huvudet så skriver du ner idén och låter den gro ett tag. En dag kanske det blir möjligt att uppleva, utrföra eller lyckas med den.


Idiot eller offer?

Jag sitter och tänker på människor som har ett behov av att kasta ur sig förolämpningar. Jag har ingen förståelse för det och jag kan inte begripa vad de vinner på det över huvud taget. Det kanske känns skönt för dem att bevisa inför sig själva att de är mycket bättre medan de i själva verket aldrig skulle kunna motivera sin åsikt eftersom den inte har någon som helst grund. Aldrig i livet att de heller skulle kunna inse hur otroligt onödigt och fånigt det låter när man sedan ser på dem och hur de agerar till sin otroligt finurliga förolämpning. Säkra på sin sak står de och slänger ur sig spydiga lögner som de i själva verket inte ens själva förstår sig på.
Sådana människor är människor jag känner medlidande med. Det måste vara tufft att leva på det sättet.


Klipp håret för bövelen!

Nu hade jag tänkt att klippa topparna men min dag har tagit slu. Klockan tickar läggdags och det är bara att inse. Håret börjar ändå se slitet ut, igen, och jag och min bror konstaterade att det är faktiskt mycket mer prisvärt att underhålla topparna hemma än hos frisören. Möjligen att det kan bli snäppet bättre då tid och längd blir helt och hållet upp till en själv. Perfekt!

Men nu måste jag dessvärre gå och sova. Sömn är prio ett ikväll.

Kramar

Konfaträff

God morgon!
Idag är det träff med konfirmationsgruppen. Ska åka snart så jag skriver senare under dagen.

Kram

Tandish

Hej på er!
Snart ska ge mig iväg till tandläkaren. Eftersom det ligger stan passar jag på att ta en minishopingrunda efteråt. Tandläkarbesöket är bara en efterkontroll. Jag är så himla glad att min tandställningstid är över. Det var faktiskt inte roligt men det var värt det!

Resultat:

Fantastik

Vet ni hur mycket jag älskar att lära mig nya saker? När jag förstår när jag läser något så älskar jag att lära mig nya saker.
Jag tycker att det är otroligt roligt att gå i skolan. Självklart tar det emot emellanåt men generellt sett är det något jag mår bra av. Ny, fräsh kunskap som bara gör mig till en bättre människa är helt klart nåot jag behöver.
Imorgon väntar en ny dag. Samhällskunskap, spanska, data och matematik. Alla nyttiga ämnen.

Men först. Sömn!

Sov gott


2010-02-01

Hej kära läsare!
Ikväll ska jag, mamma och lillasyster ut till mormor. Jag har fått låna en ursnygg päls av henne som jag tänkte lägga upp senare i bloggen. En pälskrage som jag tänker ha till en mörkblå kappa. Det är dock en aning kallt för den tunna kappan än. Men bild kommer!

Kramar

RSS 2.0