söndag


Halsbandet fick jag igår av Alva 4 år. Jättesött!


Lönlöst fiske i MälarenMin hund. Glad? Javisst!

090531 - tips

Hejsan!
Som jag skrev i förra inlägget är det mors dag idag och min familj och jag ska åka ut till mormor och fira det tillsammans. Trevligt, trevligt!

Jag ska också ge ett tips när man solar!
Att ha en blomspruta bredvid sig är det bästa man kan ha! Bara att sraya lite vatten på kroppen så slipper man koka i värmen (om man inte solar vid havet). Och en stoooor vattenflaska i skuggan (håller sig kall) att dricka så att man inte svimmar av vattenbrist!


Mors dag och mörka nätter

Kommer ni ihåg Mors Dag?
Det är inte bara vi som firar dagen till minne av eller bara uppmärksammar vår tacksamhet till våra mödrar. Från första början kommer det från USA, sakta men säkert har det spridit sig över hela världen.
Det började i USA med att en kvinna firade dagen av sin mammas bortgång till minne av modern. Ett år hölls en gudstjänst och sedan spreds det i landet och där efter har det spridit sig ut i världen.
Alla länder firar inte samma datum vi firar.  Bl.a: Norge andra söndagen i februari , tredje söndagen i oktober Argentina ( Día de la madre) och över 60 länder firar andra söndagen i maj.
Jag tycker att det är bra med en dag som är mammornas. Internationella kvinnodagen är också mycket bra och hedrar alla kvinnor oavsett skede i livet. Mer sådant!

Bild lånad av en blogg.

Från det ena till det andra. Midsommar. Vad händer då?
Jag ska till några kompisars landställe och fira med ett antal kompisar men det jag egentligen vill komma till är att det bara är tre veckor kvar till ljuset stannar kortare hos oss om kvällarna. Om knappt tre veckor blir det mörkare igen. Hur sorgligt är inte det?

Vet ni att stången symboliserar det manliga könsorganet?


kyrksjön

Efter min match åkte P, Lia och jag till Kyrksjön. Idag också. Det var mer folk och kallare i vattnet idag då det var varmare i luften. Men det var riktigt skönt att ta sig ett bad! Jag har redan brutit mitt löfte alltså - att inte bada där!
Nåja, nu ska jag och mamma bort på middag hos Lotti. Mammas barndomskompis och min gudmor. Är det fler som har gudmödrar?SpindelnätI vattnet, vid den bryggan vi badade, ligger bl.a. en matta, två järnstänger och en cd-skiva. En härlig blandning, visst?

bilder

Här är fler bilder från igår.


LiaCome on move your feet everybody!

Swann på engelska!

Visst är det fint?


match i 40 grader?

God morgon!
Jag har precis ätit frukost och ska nu åka för att spela match i Älta. Rätt långt från mig!
Det kommer vara dödligt varmt på planen och jag har med mig en vanlig, relativt stor vattenflaksa och ytteligare en full Ramlösaflaksa på 1,5 liter. Tror ni det räcker? Antagligen häller jag det mesta över mig!
Då jag har svarta skor i skinn bokstavligen bränner man fötterna! Helt sjukt men det blir så! Svarta strumpor hjälper antagligen också till att fånga in värmen.

Underbara Johanna

Oh, brownie ben jag har alltså!


juno

Är det någon här som inte sett filmen Juno?
Det är en av mina absoluta favoritfilmer!
Hon är så gullig med sin hamburgartelefon och hennes otroligt avslappnade stil att vara. Jag blev helt föräslkad i filmen från första gången jag såg den och det vet jag många som blivit!
Tänk vad häftigt att göra sådana filmer som alla älskar. Då kan man känna sig lyckad inom filmbranchen!

sommar

Kan man se mer somrig ut?
217114_untitled-1
Fint!

bad i "Liksjön"

¡Buenas noches!
Efter träningen, en väldigt varm sådan(!), träffade jag P, Lia och Sophie. Som ni i förra inlägget såg var jag vid Kyrksjön och de badade men nej, jag avstod! Om jag i sommar känner att hettan tar kol på mig och jag redan känner mig ofräsch kanske att jag kan ta mig ett bad! Haha. Nej, den känns inte så värst fräsch kan jag säga! Men mysigt är det! Varm och skönt, ca 20 grader nu.
Hemma hos Lia gjorde vi efterrätt och skvallrade om mycket hela kvällen! Hur underbart är inte det?

Sminket var inte det snyggaste efter ett bad i "Liksjön"!


P


nu ligger jag på en bänk vid Kyr

0-22475cbc7e3f76d5a3be16d5c4616273.png

Nu sitter jag på en bänk vid Kyrksjön. För ca 2 år sedan fann någon ett lik här. Jag tänker inte bada idag i alla fall. Kanske om det krisar i sommar.<br> Kram


nu åker jag

Hej på er alla!
Nu, snart ska jag dra mig mot träningen. Ikväll ska jag ro om mig själv lite! Tänkte ha lite ego-kväll ikväll. Mina fötter mår inte så bra så de kan behöva lite ompyssling!

Haha, något överdrivet men ja, något åt det hållet i alla fall! =P

Jag tycker att det är jobbigt att träna i denna värme och värre blir det. I sommar ska jag till Gothia och det är mitt i juli. Kan det kanske bli 30-40 grader på planen? Hoppas inte det!

Självkänsla

Jag skriver varje kväll 3 bra saker som jag gjort på dagen.
Det kan vara till exempel att jag fokuserade hela träningen, att jag pluggade effektivt eller bara att jag fått mycket gjort.
Alla små saker jag uppskattar med mig själv är värda att skrivas ner! Det är en självkänslaövning som är jättenyttig. Dessutom behöver alla träna på att säga positiva saker om sig själva! Det är alldeles för mycket negativt snack om sig och det behöver suddas ut och positiva kommentarer bör ta plats!
Så idag till exempel:
- Fokus på alla lektioner (även om jag inget annat hellre ville än att sluta).
- Jag var med olika personer nästan hela dagen (bra med variation!)
- Jag har skrivit ner viktiga ideér (så jag ej glömmer dem)


Ögonfransönskningar

När jag var liten tog mamma mina ögonfransar som jag tappat och la dem på fingret så jag fick blåsa. Medan jag blåste önskade jag mig något. Även idag gör jag det. Det är en grej som sitter i ända sedan barnsben och det betyder fortfarande mycket. Ja, även om det är ganska töntigt är det rätt härligt att få önska sig något och det är ingen som vet vad jag önskar mig för det säger jag så klart inte! Det är ungefär som att se ett stjärnfall men jag önskar inte när jag ser stjärnan. Jag håller mig till mina ögonfransar! Är det någon av er som gör så?

105 år, äldsta oskuld

Visste ni att i Storbritannien lever en gammal, mycket gammal tant på hela 105 år (artikeln 105 år i höstas) som är Storbritanniens äldsta oskuld. När hon var 12 år gammal valde hon att leva i celebat. Hon tyckte bara att det verkar krångligt. Härligt att hon står för det, eller hur? Hon är själv stolt över sitt beslut.
Hon kommer ihåg när Titanic sjöng och när första värdlskriget bröt ut. Då har man levt länge!
Säkerligen har hon fått frågor om homosexuallitet men säger att hon inte är det.
Hon har aldrig haft en pojkvän och hittade aldrig någon att gifta sig med.
Clara Meadmore.
Clara Meadmore


Studenten

Nu har studenter börjat åka i stan. Är det inte väldigt tidigt?
Jag var hos läkaren idag och det var redan fullt av studentflak med glada, högljuda människor i stan. Härligt men ibland kanske det blir lite krångel men vad gör det? De har ju kämpat sig genom alla skolår! Jag glädjs med dem helt klart! 
Jag har dock många år kvar!
Jelly belly

Hejsan!
Aldrig kommer något bli lika underbart som löpning! Även i regn är det avkopplande!

På lördag åker en kompis till New York och jag har beställt Jelly Belly. Jag är så sugen på det att jag är på väg att dö nu!
Det är mjuka godisbönor i mer än 50 olika smaker. Till exempel mango, toasted marshmallow, piña colada, bubble gum, peanut batter och peach. Är det inte coolt?

Gooosh vad goda de är! Om man kombinerar olika blir smakerna till exempel banana split, blåbärsmuffins eller bär smoothie. Häftigt va?

nytt mål

Vet ni? Jag har yttligare ett mål för sommaren! Att kunna göran (typ) handvolt. Och kan manliga fotbollssplare det kan jag!
Bara att skriva upp det på sommarmåls-listan!

Mina mål i sommar är bl.a.
  - Sätta mig in mer i politik
  - Läsa ut Sofies värld (jag vet, jag är långsam men den behövs tänkas på)
  - Lära mig åka wave board (som tur är finns skateproffset, lillebror, till hjälp)
  - Hålla konditionen uppe(!)
+-(typ) Handvolt.

Hahahah. Titta denna kille. Skrattade länge!
 

dagens klädsel


Nej, jag har inte idrott men jag har en väldigt rörlig och bekväm dag att vänta mig i dessa kläder!

Daim

Hej bloggen!
Idag är det torsdag, eller hur? Det kommer antagligen kännas som fredag eller måndag för mig hela dagen idag därför att det för mig definitivt inte känns som tosrdag åt något håll!
Igår var det så kallad Year level day i skolan. I förrgår var det som sagt simning i Sydpoolen och igår var det lekar i skolan. Roliga lekar faktiskt! Efter städning fick vi en present av läraren. Varsinn Daim av en ny sommarsmak. Otroligt god med citron- och apelsinsmak. Av frukterna blev smaken vädligt fräsch även med chokladsmak! Den kan rekommenderas i sommar!Mikaela

springrunda för nöjes skull

Nu när jag och pappa var ute och sprang blev jag sugen på glass. Ben and Jerry´s cookie dough. Jag sa det till pappa och han sa att det kanske inte är så bra när man har varit ute och sprungit.
Där har vi delade meningar!
Jag var sugen på glass och då skulle jag ätit det om vi hade någon hemma. Jag springer inte för att bli smal eller något liknande. Jag springer för att få koppla av och göra av med överskottsenergi men samtidigt hålla min kondition uppe. Det är verkligen avkoppling för mig! Jag kan släppa alla tankar och bara tänka på det jag vill! Det är en mycket viktig stund i min vardag då jag får springa själv och tänka fritt till min musik. Och om vi nu haft glass hemma hade jag tagit det. Lite glass när man tränar varje dag gör bara gott för själen!

barcelona

Grattis älskade Barcelona och grattis älskade Leonel  Messi de Argentina, my land!
Ett nöje att se Barca spela med deras passningsspel och deras skicklighet och teknik.
De är värda ännu en titel i Champions League!♥

Motion

Hejsan!
Nu tänker jag få lite motion! Ska ut och hoppa studsmatta och sedan tar jag en springtur!
Blogga senare!♥

PEAK

Godagens!
Efter skolan följde jag med Mikaela och hennes mamma till en Peakutförsäljning. Jag provade ca 50 plagg men stod slutligen i kassan med två plagg. Jag är riktigt nöjd, tack vare Mikaela kan jag säga. Hon övertalade mig att jag var fin i det jag slutligen köpte! Och nu känner jag mig jättefin i dem!Nej, nu blir det fotboll. Men det är ju som jämt och ständigt reklam på tv! (Final i Champions League 2009)

HollisterEtt coolt surfmärke med stil och finess! Hollister lika med kärlek, helt klart! Visst ser det snyggt ut?
(Mamma, jag skulle också kunna åka till London bara för Hollister! Promise!)

sommarglädje så det sprutar om det

Gooooosh! Jag kan inte vara inne nu!
Jag har varit ute och sprungit precis och jag förmår inte att stanna inne så jag följer med mamma och pappa på deras springtur, på cykel.
Den värmen och samtidigt den svalkan som finns i luften nu är obeskrivlig och man kan känna lukten av sommarlov i hela området! Det här kallar jag livskvalité! Det är så härligt! Gosh!

Mil abrazos
Salta

Testing shopping

Hejsan!
Var i Solna centrum med mamma nu och lämnade tillbaka bikinin. Provade ca 10 plagg på H&M men kände att jag inte behövde något. Eventuellt ska jag gå tillbaka och prova en jeansklänning igen och köpa ett rosa over size-linne. Men jag måste tänka, tänka! Kul att tänka faktiskt!
Ska på en peakutförsäljning imorgon och det lär väl bli lite att köpa där också! Just det, jag köpte ju ett par solglasögon som jag kommer ha mycket nytta av i sommar. Äger inga andra.

Har ni sett min snygg-snygga tjocktröja från Hollister?! Älskar den men jag har knappt använt den för att jag inte känner mig bekväm i icke dragkedja-tröjor.

"ingen vill veta var du köpt din tröja"

Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på "Ingen vill veta var du köpt din tröja". Den är riktigt bra men texten är faktiskt hemsk. Inte lätt att vara pojkvän eller kompis till dessa tjejer! Vilka krav de måste haft!


Kvällen innan

Varje kväll innan jag ska sova ställer jag mig vid mitt skrivbord och funderar på morgondagen. Jag tar fram en ny sida i mitt nerkladdade gammla block och skriver ner vad jag ska ta med mig, vad jag ska ha på mig, vad jag ska göra morgonen/dagen efter. Att jag gör detta varje kväll gör att jag kan sova djupare och somna snabbare. Då blir det en del mindre att tänka på innan jag ska sova. Det gör mig lugnare och jag slipper ligga och tänka på att jag måste komma ihåg det och det och kanske det men om jag glömmer det kommer det bli jobbigt och så håller jag på sådär, ni vet!
Ett hett tips från mig om man lider av tankspridd sömn!


Sydpoolen today

Hej!
Visst är det synd att sitta framför en dator inomhus när det är strålande sol ute! Därför ska jag gå, pronto!
Jag har idag varit på Sydpoolen med skolan. Jättekul med lärare som häller vatten på barnen eller vad tycker ni? Nej, men det är kul med humor! Och det är ju rättvist när vi får hälla ännu kallare vatten med tvål i dessutom på honom som hämnd!
Senare idag ska jag åka och lämna tillbaka en bikini då jag glömde den i morse. Hade jag kommit ihåg att ta med mig den hade det varit fixat vid den här tiden. Synd att jag ska vara så tankspridd ibland!
Nåja, ut i solen nu!
Kram

moderat

Idag har jag blivit moderat. Nästan. Jag har blivit medlem i MUF!
Jag tycker Moderaterna passar mig riktigt bra! Ska bli riktigt kul att sätta mig in i politiken mer!


heta Q?

Ett par i Undersåker vill döpa sitt barn till Q. Är det inte märkligt? Jag skulle inte döpa mitt barn Q. Att det är en stavelse gör det svårt att ropa och som det i artikeln står kan det uppfattas som en förkortning och vara vilseledande. Att killen inte skulle tas på allvar är ganska stor risk! Om han söker jobb lär hans namn kanske inte vara det argebtsgivarna tittar först på.
I Sverige finns två männ som heter Balle respektive Bög. Det är ännu märkligare! Snacka om att inte tas på allvar! En av dem, jag tror det var Balle,  har det som tilltalsnamn. Inget jag skulle vilja bli kallad!
Jag tror absolut att killen Q kommer stöta på problem om de får igenom namet Q! Det är inte smidigt på något sätt förutom att det är lätt att stava.

Läs artikeln här.

pumps

Hejsan!
Efter skolan drog Anna, Josefine och jag in till Sergelstorg där jag lagt undan mina skor jag skulle köpa. Men jag hittade ett annat par. I affären kunde jag inte bestämma mig men nu känns det sjukt bra! Glad att jag inte köpte de andra, i efterhand faller de inte mig i smaken!
Ett par pumps de också. Så otroligt snygga och jag lägger upp en bilder efter träningen. Dags att åka nu!

Kramar

Bilder från stadenFocaccias från Café Kladdkakan i Gamla stan, kyckling och feta. Det existerar inte godare! Jag lovar!

Det var visst bara två bilder!

Dreamboard


Fotbollen i mål symboliserar att mål i livet är viktigt för att vinna!
Badbilden att det snart är sommar och kobilden för att jag längtar till Argentina. Resten får ni komma på själva!


Skosingar

Hej bloggen!
Idag tänkte jag bara meddela att jag la undan ett par skor som jag eventuellt ska ha på skolavslutningen. Coola skor till en söt avslutningsklänning. Kommer blir sjukt coolt! Annars blir det så puttenuttigt med vit klänning, söta skor och kanske en gullig blomma i håret och bla, bla. Nej, måste ha häftiga smycken osv.
Vi, Anna och jag, lunchade med mamma och lillasyster på underbara kladdkakan i Gamli stan. Übergott!
Nu blir det pizza till middag ochsedan kommer bilder från dagen.
Kramar!

Salta

Staden ahora mismo

Anna och jag åker till stan nu, om en kvart kanske.


Underbara pappa frågar nu om han ska sätta in pengar på kortet så att vi kan äta lunch i stan.... om vi inte ätit redan! Som tur har vi inte det!

Kram


tired

God natt!
Sitter här vid datorn och vill sova! Ögonlocken bara åker neråt hela tiden! Zzzzz.
Sov gott allesammans!


Kram
Salta

Bilder från sjön


Dagens ring

Den här ringen sitter på mitt finger idag. Den är från Argentina. =)

Lägger upp bilder från igår m.m när Anna låter mig använda min dator.....

UPDATE: Kom på att det är två ringar. Den fyrkantiga är från Argentina. Den andra gjord i slöjden.

Loppis- samt hinkhistorier

Hejsan!
Gud, loppis... 
Att stå där och sälja är riktigt ansträngande!
Ett fyllo kom till "bokhandeln" där jag stod och kramade om mig. Riktigt full var hon men först förstod jag inte det. Trodde bara att hon var en skojig människa som skulle krama om mig. Men som tur var kom Anna till undsättning och drog mig därifrån. Jag tror affärerna gick riktigt bra!
Får nu höra att en grej blev snodd. Oups!

Jag tappade min mobil i en hink igår. Riktig tur har jag haft för den fungerar, tro det eller ej! Några vattenmärken på skärmen men jag ska lämna in den på måndag då knapparna har spruckit. Kanske att de kan fixa det då.

Loppis

Hejsan!
Nu ska vi åka och hämta ännu mer grejer hos Anna och sedan bär det av mot Brommaplan för loppis! Vi ska sälja som galningar!

Önska oss lycka till!
Kraam
Salta

SURF

God morgon!
Nu skriver jag på ett skärmtangentbord som såklart finns på dataskärmen. Ganska osmidigt!

Igår fick jag en surfvåg i kroppen. Jag känner ett starkt sug efter att lära mig surfa! Ska försöka få familjen till en surfstad i sommar. Jag vet en som inte kommer säga emot det i alla fall! Brorsan!

Följ min blogg

Nu kan ni följa min blogg med bloglovin'. =D
Det är som att prenummerera på bloggen. Få mail varje gång jag publicerar ett nytt inlägg och på så sätt hela tiden vara uppdaterad om vad som händer på min blogg!
Gör gärna det!
 Follow Salta

Kramar
Salta

En förebild

En förebild för mig är någon som man ser upp till. En person man kan inspireras av och som man tycker gör bra saker.
Jag har flera förebilder och ibland kan jag tänka på dem för att få inspiration. Att orka med skolan och tänka att om jag jobbar på och är duktig kan jag bli framgångsrik senare i livet för kan Hon, kan jag!

Jag tror att det är jätteviktigt att ha förebilder. Att de personerna kan få oss att göra bra saker. Antingen omedvetna förebilder eller medvetna kan hjälpa oss ta beslut.

Till exempel Isabella Löwengrip, en av mina förebilder, är en mycket medveten förebild för många unga tjejer. Hon har många gånger inspirerat mig och bland annat att hon är emot att dricka för mycket alkohol tycker jag är bra! Hon bevisar att man kan ha kul utan att vara full! Också att om man vill så kan man! Det är jag själv som bestämmer vad jag klarar och inte klarar. Allt är möjligt!

Idag behövs förebilder som visar att man duger som man är. Att size 0 idealet och skönhet inte är det viktigaste. Jag som tjej känner själv press av dagens ideal om utseende och tittar ofta i spegeln hur jag ser ut. Att förebilder ska visa att det inte spelar någon roll hur man ser ut och att man ska kunna vara sig själv behövs!

En annan av mina förebilder visar att det är bäst att vara sig själv!
Att inte vara falsk och spela någon annan för att man ska bli mer omtyckt och populär.
I situationer där du ska göra val utifrån dig själv och ingen annan då det bara är du som vet vad du vill och måste våga välja själv. Att våga tro på sig själv och den man är är viktigast i grund och botten. Ingen kan spela någon annan hela livet! Man måste lära känna sig själv och våga älska den man är! Visst kan det låta så här märkligt och lite ego att man ska älska sig själv men utan att göra det kommer man inte långt! Att säga högt till sig själv ibland "Jag är bäst, jag är bäst, jag är bäst!" är nog det vi alla behöver!

Salta


Förebild?

Vad tycker ni en förebild är? Vad kan en förebild symbolisera eller inspirera? Kan det vara en kändis eller en storebror, en kompis, en pojkvän eller mamma?
Skriv i kommentarsfältet
vad en förebild är för er.
Jag skriver vad det är för mig på lördag.


Nu har jag i alla fall packat nästan klart. Tandborste och lite krämer är det som återstår.
Kram och sov  gott än en gång!

Los underbaros

Hallåj!
Kvällen har spenderats på IP tillsammans med underbara vänner från mitt lag.
Att bara hänga på IP och spela lite fotboll(oseriöst?) är så sjukt roligt! Älskar det!
Efter ett lags hela träningstid känndes det som om det var dags att röra på oss. Kanske tid att byta ställe efter en och en halv timme...
Vi avslutade med nattfika hos Lia. Morotskaka och té samt havrekakor ál la Anders och Arvid. =P
Ja, det finns ju faktiskt inget trevligare enligt mig än trevligt sällskap. Kanske jag kan få tag i bilderna vi tog på IP också! Riktigt, och då menar jag riktigt snygga!
Jag har haft superroligt ikväll! Hur har er kväll varit?

Imorgon ska jag segla med Anna och hennnes familj. Det är riktigt pirrigt då jag dels inte har packat än och dels för att jag aldrig seglat förrut.  Kameran är dock inte tillgänglig så... mobilkameran får duga!

Sov gott!

Mii

Hej!
Snart ska jag till skolan men först tänkte jag visa hur jag ser ut en onsdag som denna.

Jag. =P

Måste springa til bussen nu!

Kramar
Salta

Mål och delmål

Att ha mål i livet är det som gör oss tänka framåt. Att fortsätta leva när livet känns tungt och värdelöst! Jag tycker att det är superviktigt att sätta mål och att ha drömmar. Drömmar gör oss glada och gör att vi orkar jobba för att uppnå våra mål.
Om vi sätter på tok för höga mål blir det omöjligt att kunna nå dem och då är det ändå ingen idé och vi struntar i att jobba för det. Det blir en dröm som aldrig kan bli sann. Men om man på vägen sätter upp delmål som kan hjälpa oss påväg mot denna dröm kanske den en gång kan bli sann.
Jag har till exempel bara några små mål för sommaren. Mål kan göra det lättare att se hur man ska planera och prioritera sin tid och sina fritidsintressen över huvudtaget.

Mina mål i sommar är bl.a.
- Sätta mig in mer i politik
- Läsa ut Sofies värld (jag vet, jag är långsam men den behövs tänkas på)
- Lära mig åka wave board (som tur är finns skateproffset, lillebror, till hjälp)
- Hålla konditionen uppe(!)

reklam

Jag tittar sällan på tv men datorn jag ofta sitter vid står i tv-rummet och tv:n går ganska varm här hemma.
Jag bokstavligen hatar att titta! Det är så tråkigt! Jag tittar gärna på film men att titta på olika tv-serier eller överhuvudtaget på kanal 6 är så tråkigt. De har så otroligt dåliga program! Visst, Simpons kan vara humor ibland och att titta på fotbollsmatcher är otroligt viktigt men annars går tv bort! Det intresserar mig verkligen inte!
Jag bestämmer mig för att titta på ett program som verkar roligt men det är ju bara reklam, reklam och åter reklam! Jag kan knappt följa ett helt program innan jag tröttnar. Jag är faktiskt glad att jag inte tycker att det är kul! Känner inget som helst beroende av att se Gossip girl eller Desperate houswifes och det ger mig tid till annat som ändå bara hade gått bort till onödigt tv-tittande.
Tackar vet jag en kopp te och läsa bloggar eller umgås med vänner.

Nej, nu kanske jag ska tända brasan då!
Sov gott!

090519

Hej!
Min dag har varit otroligt rolig! Idrottsdag på IP som är sjukt mysigt ställe och sedan följde ett gäng kompisar med hem. Solade, hoppade studsmatta och snackade bara allmänt skit. Undebart!
Imorgon är den veckans sista skoldag och torsdag-fredag ska jag segla med min vän Anna
Nej, nu blir det middag tror jag! =) Tidig kväll dessutom. Kanske att jag tänder en liten brasa som jag kan sitta och filosofera vid. =P

Pussar
Salta 

Update: måndag

Hej!
Så här ser jag ut idag:


Skinnjackan är lånad av lillasyster. =P


Här är från igår
- Hej, Anna!


Titta va hemskt! Syrenerna slår redan ut! =( Då hinner de vissna till skolavslutningen.Oh.... kvalité men det ska föreställa förgätmigej...


anna-panna-stekte-fläsk (?)

God morgon!
Idag är solen på semester. =(
Gårdagens söndagkväll var mycket mysig! Anna och Mattias här och för ovanlighetens skull var vi med mina syskon vilket gick oerhört bra! Vi gjorde upp en liten eld i trädgården och grillade marsmallows. Vi släckte elden vid tolv och somnade vid ungefär halv två.
Idag bär det av mot city. Lite shopping på en måndag är aldrig fel! (ledig för i lördags)  Det finns ju så otroligt mycket fint i affärerna nu! Man blir helt salig! Och ikväll funderar jag på att hoppaöver träningen för att äta middag med mormor, pappa och syskonen.

lördag

Nej, vilken tråkig melodifestival! Jag tycker bara att Noreg och Ryssland var bra! Nåja, då finns tid till annat.
Shopping med mamma idag i Vällingby:Snart är det sommar!
Fredag, morgonsol. Klockan var ungefär 6:00 tror jag. Rysligt mysigt med en latte i handen, njuta av lugnet innan dagen drar igång. Kärlek!

fredag-lördag

Hallåj!
Idag har jag varit i skolan. =D Inga lektioner såklart men en himla kul "marknad". Spring fair. =P
Min klass sålde smoothies och det gick skit bra! En riktig smoothie-dag till väder!

Smoothies som var riktigt goda!


NO-projekt som vi gjort till idag. Science fair...


Friday night
Igår blev middagen på Mc'Donalds på Hötorget med några kompisar. Vi skulle gå på Rix FM-festivalen men där var vi endast fem minuter. Inte så värst kul!
Väl på Hötorget satte vi oss på trappan till Konserthuset. Även mat från "Måsen" kan vara god tillsammans med riktigt glada och roliga vänner!Ikväll är det Melodifestivalen och det ska jag kolla på eftersom jag inte sett de i Sverige. Men jag vet ju vad Sverige ska bidra med och det är 50/50... Kan gå bra, jag gå åt skogen! Vilka ska se?

Kram
Salta

vårkänslor

Shoo alla människor. Nu är alla prov avklarde och nu återstår en slapp tid i skolan... hoppas jag!
Ska på träning snart och det är ju mer än gärna man går ut i detta underbara väder!
Vårkänslorna snurrar i allas våra själar just nu och det är helt underbart!

Love,
Salta


Tack då Anna....

Jaså! Det var inte jag som lagt till att jag skulle dö på matteprovet idag. Jag fick en påminnelse på mobilden där det stod: Matteprov. Du kommer dö!
Det höjde inte mitt självförtroende kan jag säga! Men nu har boven erkännt,  Anna. Guff! =P
Nej, men provet gick hur bra som helst. Det var endast en fråga jag inte svarade på, MVG-fråga. Men om jag tänker efter svarade jag på den men dock inte så värst seriösa svar..... guesses. =P
Nu är vi skolbarn värda lov!

Kram och sov gott!

påminnelse

Haha. Jag fick en påminnelse på min mobil som jag har skrivit någon gång.

08.30-09.30
Matteprov (skolan)
Du kommer att dö!
2009-05-14

Haha." Du kommer att dö". Nu får jag ju jättebra självförtroende! Tack, vad snällt av mig...

Kramar
Salta

y=-2/5x-4.... kanske

Ibland känns det hopplöst!

Papper överallt och jag kan bara inte plugga. Jag kan det mesta och har därför svårt att koncentera mig.
Imorgon blir det värre. Då ska religion in i huvudet....


Titta vilken söt latte mamma kom med i morse. Tack!


Måste sova nu!
Kram
Salta

090513

Nu ska jag gräva mig djupt ner i mattematikens värld för några timmar frammåt.
Tänkte ta en löprunda om en stund då jag måste hoppa över träningen p.g.a. plugg. =( Inte kul!

Kram
Salta

Allt eller inget - beslutsångest

Hejsan!
Mycket att plugga. Ska hålla ett tal imorgon i skolan, SOprov på fredag och matte på torsdag men äntligen..... nästa vecka kan jag släppa stressen och allt. Det är dock inte sommarlov än men endast en riktig skoldag, en sportdag och ledig tre dagar. Såå skönt! Kan vara med kompisar och vara ute på kvällen och åh, sä härligt!!
MEN jag ska vara i skolan på lördag. Vi har en marknad (ungefär) där alla klasser säljer något och det händer lite olika things men jag är där första passet, förberedelser 10-11, och sedan får man gå hem om man vill. Bara det lilla gör att vi får vara lediga på måndag! =D Me like!!!


Kan man inte bestäma sig är det allt eller inget!

Ehe.... lite slöseri då det blir lite dryck kvar... men vad gör man om man har beslutsångest?!


Men nu måste jag sova!
Kramar
Salta


Det går inte

Hejsan!
Jag har försökt plugga men det går inte! Vi har matteprov på torsdag om jag inte sagt det, på sannolikhet och diagram. Sjukt svårt att plugga till men jag gör uppgifter på läxorna vi haft.
Idag på mattelektionen fick vi ett papper med olika uppgifter på sannolikhet. Vi hade aldrig gjort liknande på lektionen. Bra! Två dagar innan prov och vi börjar (nästan) med något nytt....
Nu ska jag springa av mig alla problem och ta tag i dem senare i sällskap med Anna som just nu sitter hos frisören.

Kram
Salta

090512

Hallå och god morgon!

Igår fick jag en biobiljett för att jag varit med i elevrådet. Det är ju inte helt fel! Vi skulle fått dem innan jullovet men.... bättre sent än aldrig! =P
Ikväll har jag inte någon träning så jag ska plugga matte och lite SO. Kul? Njaee.... skulle föredra att vara ute och spela fotboll eller vara med kompisar helt klart! Nåja, mindre än en vecka kvar att behöva fokusera stenhårt! =D


Måste kila!
Kramar
Salta

God natt då!

Nu ska jag duscha gå och lägga mig och sova.
Jag har haft träning ikväll. Coerver träning som var mycket givande och vädligt rolig! Hehe, måste nog få in lite teknik i fötterna dock!
Efter denna vecka är det frihet (nästan). UNDERBART! Inte långt kvar till sommarlovet nu och det ska bli så skönt att jag inte hittar ord för det!
Detta år har konstigt nog gått väldigt fort! Kanske för att det hänt väldigt mycket det senaste halvåret och det bara positiva förändringar!Hahaa, check this bild! Me like! =P En übertidig sommarmorgon.

Men sov gott nu alle sammans!
Hörs imorgon!
Salta

Good morning people!

God morgon!

Idag gick det väldigt snabbt att göra mig iordning. Skönt det att det någon gång kan vara lätt! Kläderna är dock lite  neutralare än vanligt. Ljusa jeans, vit t-shirt och svart kofta. Enkelt!

Skola idag och imorgon var det tydligen career day. Då kommer föräldrar till elever till vår skola och berättar om vad de jobbar med. Tur att min pappa bara sitter och knappar på en dator hela dagarna. Det blir inte så intressant att gör en presentation inför elever med det jobbet! Inget jag orkar lyssna till i alla fall!

Kramar
Salta

Burn after reading...

Såg Burn after reading nu med familjen och det var mej allt en konstig film! Alla var otrogna och alla spionerade på någon, en dog och ja, en ända röra men den var rolig ibland!

Imorgon börjar en ny vecka. Sista veckan med 5 riktiga skoldagar och terminens sista prov och inlämningar. Det är antagligen bara värdelösa läxor som ska göras sedan. Jag kommer få tid över till annat. Träning, nöje osv. Tänkte sätta mig in mer inom politik mer under sommaren. Hitta mitt parti eftersom jag inte alls är insatt nu.... ehe, om jag nu lyckas få arslet ur vagnen och gör det vill säga.
  Nej, sova, sova är det jag vill just nu! Mycket denna vecka kan jag säga!

Kram och sov gott!
Salta

090510

Hejsan! Ursäkta mig för dålig uppdatering men jag känner att träningssnacket blir lite uttjatat för er! Nåja, det är ju en enorm del av mitt liv så det blir ju lätt mycket angående sånt! =D

Ja, vi förlorade matchen med 2-0 men det var den bästa match vi någonsin gjort så det var superkul! Alla var riktigt taggade och otroligt duktiga! Eftersom vi spelar i division ett blir det rätt fysiskt hårt spel och närkamperna är riktigt tuffa.
Alla kämpade matchen igenom och det bjöds på riktigt fin fotboll!
Imorgon är det träning igen och det är bara att tagga till redan nu! Ge allt!

Nu ska jag öva på mina engelskord vi har i läxa till imorgon. =DKramar
Salta

Fotbollsmatch

God morgon!
Nu ska jag ut i regnet för att spela fotbollsmatch.  Vi möter AIK och de är tydligen riktigt duktiga. Får se hur det går!

Kramar
Salta

Barbie, tumme upp?

Jag har haft så roligt ikväll när jag varit barnvakt!
Okej, jag kan inte påstå att jag saknar att leka med barbie igen men allt annat var riktigt roligt. Ja, alltså att leka med barbie kanske inte var något jag föredrog framför att sitta och titta på Kalle Anka som apar sig i rutan. Jag måste faktiskt erkänna att Kalle är riktigt rolig!

Vi gick till Ica och köpte godis, lagade mat och ritade. Leo sju år städade med att blåsa bort allt glitter han använde till sina teckningar. Då ser man det ju inte.... superbra!! =P Nej, jag torkade faktiskt upp allt men det kan ju kanske vara snyggt med en glittrig mattebok eftersom det även föll på den. Ja, mysigt var det i alla fall men nu måste jag sova. Jag har match imorgon och behöver sömn!

Sov gott!
Salta

17:16

Hallåj!
Uääk. Ätit glass med smak av vanilj och krossad choklad i och när jag tog en klunk av mitt te smakade det cigarett. Uuuh. Inte gott!
Nåja, om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte fått mycket gjort på pluggfronten! Jag har varit i Vällingby centrum och införskaffat ett antal nya krämer som alla tog slut på samma gång igår. Utan dem blir min hud katastrofalt ful och då är det värt pengarna det kostar för att jag idag till exempel ska kunna gå osminkad och ändå känna mig vacker!

Imorse var jag ute med hunden och sedan stack jag ut själv på en löprunda. Det går nämligen inte att ha med honom! Jag känner nu att jag vill ut igen men det går ju inte! Jag tror jag blivit träningberoende.
Jag har tränat varje dag i drygt en vecka och det är så underbart! Tur också att vädret har varit okej!

Satt och räknade dagarna i min kalender och sammanlagt är det 15 riktiga skoldagar kvar till skolavslutningen.... ungefär. Antagligen några färre ändå. Underbart va?!

Jag ska var barnvakt ikväll och då ska jag passa på att plugga.

Kram
Salta

Pluggaaa =(

God morgon!
Idag blir det plugg. Det känns såå segt att sätta sig ner, ta fram böckerna och koncentrera sig! Allt annat känns mer lockande!
Måste väl sätta fart nu antar jag.

Kramar
Salta

090509

Ja, idag har det varit en rätt packad eftermiddag!
Träning direkt efter skolan, hem och byta skor och sedan in till stan på middag hos några kompisar. Mycket, mycket mysigt! Idag (lördag) sitter jag barnvakt men jag ska plugga och planera min sommar också, köpa lite krämer på Apoteket som tagit slut, alla på en gång.  Annars har jag endast en vecka bokad i juli och det är Gothia Cup.

Funderar på att sova nu..... =P
Sov gott!
Salta

Znoooze

God morgon!
Jag vaknade tidigare imorse av mitt larm på mobilen.
Jag brukar flyga upp ur sängen och vara jättepigg men idag kunde jag bara inte gå upp! Jag znoozade 9 min och sedan stängde jag av larmet helt och låg kvar i en kvart. Konstigt, jag brukar aldrig göra det! Men, fredag idag och det är bara att försöka hålla fokus på skolan en dag till... denna vecka. =P

Måste gå nu!
Pussar och kramar
Salta

Amazing!

Denna låt är amazing!Dream sweet!

Kramar från
Salta

H&M - sommar

Från den 14 maj säljs Matthew Wiliamsons kläder i H&M-butiker. Ursöta tunikor på dessa bilder i alla fall!
Bild: hm.se

Kram
Salta

Det finns inget bättre än en löprunda

Nej, det finns faktiskt inget bättre och mer avkopplande än en löprunda. En stund för sig själv där man får tänka i lugn och ro. Man får ta ut krafterna och bara njuta av luften och våren, just nu.
Idag när jag kom ut och riktigt fattade att jag var ute kännde jag hur en glädjevåg gick genom hela kroppen och bara njöt av vårvädret. Det var dock ganska grått men så underbart! Det finns absolut inget bättre!
Efter löpning kommer en fotbollsträning. Det är också så himla roligt men en löprunda är mycket mer avkopplande vilket man behöver ibland!
Ja, längtar redan till nästa! =P

Söt!


Kramar
Salta

torsdag 7 maj 2009

Hejsan!
Nu har jag ätit mellis och ska sätta mig och plugga. SO-läxförhör imorgon men det brukar vara lätt!
Idag fick vi veta våra slutbetyg i spanska, konstigt nog! Skönt att veta så att man kan vara någorlunda lugn i alla fall!

Min svensklärare är jättegullig! Hon skämtar mycket med mig och jag skämtar med henne. Hon har varit som min klass mentor förra året och det var alla jätteglada för! Våra mentorer var inte det minsta engagerade i oss. Den manliga mentorn skrev endast upp hur många dagar det var kvar till sommarlovet.


Kram
Salta

090507

Hittade den här fina ringen i badrumsskåpet.  Alltid kul att göra fynd! =P


Passar till mina vitprickiga naglar. =P


Liten vovve.

Kramar
Salta

Mig idagen

Morrn' morrn'!
Hur mår ni idag?

Idag har jag snott åt mig pappas skjorta och den passade riktigt bra!

Svarta jeans och vitt linne under så är allt frid och fröjd för idag!

I eftermiddag ska jag cykla till Drottningholm med Anna och hälsa på kungen. Skoj va? Nej, vi ska bara cykla dit för att få lite träning men kanske att det är lite för kort för att bli träning men..... man kan ju alltid ta en liten löptur senare på kvällen!

Kramar
Salta

Sov gott!

Sov gott på er!
Sett filmen Marie Antoinette nu med familjen. Den var inte så bra men det var en söt film på något vis! 
Dags att sova!

Hare gött allesammans!

Kramar
Salta

090506

Hallåj på er!

Hemma från tränigen och jag fick frågan om jag skulle till Nordpolen men njae..... det spöregnade ju faktiskt innan jag skulle gå! Jag trodde det skulle vara jättekallt! Men kläderna åkte av efter att ganska kort tag. Uppvärmning och det var på tok för varmt med fleec- och regnjacka! Nej, T-shirt och tunna långbyxor var även det snäppet till för varmt! Men skoj var det i alla fall att träna!

I skolan idag frågade jag Karin varför hon skriver " xoxo K." efter varje inlägg. Hehe, jag sa precis som det står och hon bara skrattde åt mig! Haha, jag har inte sett Gossip Girl, har inte kanalen, så jag hade ingen aning om att det betyde något i still med: kiss, hug, kiss, hug.
Hmm.... det är inte lätt att hänga med utanför TV-världen!


Så här står det undertecknat på hennes blogg. =D

Nej, ska duscha nu och sedan väntar ett ton med läxor.... egentligen inte men en del tål att läsas igenom!

Kramar
Salta


Regn- + fleecjacka makes me ready!

Här är jag nu. =D
Regnjacka + fleecjacka under! I´m ready, let´s go!Salta

Vattenboll

Hej på er!

För det regnar här i Stockholm idaag.....
Snart ska jag iväg på fotbollsträning. Hurvida mycket fotboll det kan bli vet jag inte. Inte speciellt lätt att spela på en nerdränkt plan. Men fys blir nog av. MEN.... man vet aldrig med fotbollstränare. Kanske gör de den svåraste övning vi någonsin gjort. Faktiskt så är det svårt att läsa deras tankar. Man vet aldrig vad de kan hitta på!

Jag fick en ny regnjacka igår som jag använde då men idag såg det ju ut att kunna bli bra väder så jag lämade den hemma. Typskt! Men jag får använda den på träningen. =D

Bloggar senare!
Kram
Salta

Dagen outfit

Världens snabbaste inlääg!
Jag ska gå om en min!

Salta

090605

God morgon!
Idag hade jag jättesvårt att välja kläder! Idé torka så att hela huvudet kommer torka sönder. Nåja, en vit klänning, svart kofta och rosa stjal blev det. Tiden rann också bara iväg! Jag har ganska bråttom nu så...

Ha en bra dag!
Salta

Sov gott!

Uuuhm.... nu är klockan mycket IGEN! Alltid ska tiden gå så fort på kvällen... märkligt! Det är nog bara jag som är ganska ineffektiv på kvällen för att jag inte orkar gå och lägga mig! Det är ju så mycket man ska göra innan man äntligen får lägga sig i mjuka sängen. Men nu har jag smort in mig med alla olika sorters krämer och jag har även druckit ett glas saft! Jag blev så himla sugen på det och då gjorde jag ett också! =D


Smörjet klart.... bara tänderna som ska borstas!


God natt och sov gott!
Salta


Fiskflätor?

Ja, kanske detta är morgondagens frisyr?


Vanliga flätor blir superperfekt på mig och det är inte det jag eftersträvar!Hoppas på att kunna göra dem bättre imorgon! =D

Salta


Men vad vore världen utan Ben & Jerry's?

Ja... även om det finns nyttigt godis slår ju B&J allt! Jag menar, vem kan stå emot några tuggor B&J. Inte jag! Man kan ju dela in dem efter godis och glass. För man kan nog inte jämföra! Aprikoser föst på godisfronten och B&J först på glassfronten. Ja, det blir ju suveränt!


My favorite....glassmak!

Salta

Nyttigt godis

När jag kom hem efter att ha varit ute och sprungit knackade mamma på fönstret med en påse i handen. Innan jag öppnade dörren slängde hon ut den och det var mjuka aprikoser. Nästan torkade men ändå så saftiga och söta och hur goda som helst! Absolut godaste jag någonsin ätit! Kanske var det för att jag just kommit hem svettig och utsvulten efter träning. Då brukar det mesta vara gott men åh, va gott det var! Definitivt mitt favoritgodis nu mera!


Inte bästa bilden men ja, ni ser på ett ungefär hur den ser ut!

Kram
Salta

"Metrovits"

Mamma skickar små vitsar till mig med jämna mellanrum och de är ganska roliga faktiskt!Klicka här för att se den i större bild.

Kram
Salta


Matte, matte, matte....

Hejsan!
Idag kom jag hem senare än vanligt från skolan. Jag stannade kvar för att få hjälp att lösa ett mattetal.
Man känner sig så otroligt smart när man äntligen löser det. Det (kan) blir så logiskt!
Våra mattelektioner är som rena aphuset. Idag var nog den värsta lektionen någonsin vad det gäller ljudnivån. Alla skrek på läraren och han sprang runt och försökte svara på allas frågor, korkade som kluriga. Stackarn! Jag kan bara tänka mig hur trött han måste vara när han slutligen kommer hem efter en lång dag i skolan.
 Lärare är ju bland de viktigaste jobben och måste absolut var bland de stressigaste. Eller i alla fall mycket krävande vad gäller humör och tålamod m.m.
Tänk mattelärare.
Det sitter ett antal tjejer nere i ett hörn och snackar om totalt ointressanta saker med varandra när läraren fösöker ha en genomgång på ett mattetal som kommer på provet nästa vecka. När han senare avslutar genomgången skriker de att de inte förstår någonting och hur ska de kunna göra läxan till imorgon när de inte ens vet vad det handlar om.... Njae.... lärare är inget jobb jag skulle passa som! Och som en mattelärare måste man förklara en enda sak 10 gånger och det klart, matte är krångligt!

Snart väntar träningskläderna, springskorna samt lurarna med underbar musik att lyssna på medan jag glider fram på tottoaren. Så härligt!


Kram
Salta

Tisdag

Tisdag. Kämpa på!
Idag ska jag ha en klänning med hudfärgade strumpbyxor till. Även det känns ganska somrigt just nu men nej, jag vill ha det ändå!

Vad ger er bäst start på dagen?
Min start på dagen, med andra ord frukost, brukar vara vaniljyoghurt med flingor från Special K och en banan i.
Man ska ju äta 5 frukter om dagen så varför ine ha en i flingorna? =D


Jag samlar på muggar från Starbucks. Koppen på bilden är från Prag, Prag, underbara Prag. =)

Ska kila till bussen nu. Med musiken från Mamma Mia i lurarna.

Kram
Salta

måndag kväll - äntligen läggdags!

Natti natti!
Träningen gick hyfsat bra tycker jag. Huvudet var inte med dock. Men.... jag kommer in i fotbollstänket under kommande träningar!
Jag köpte en klänning idag när jag var i stan. =D Shoppinghumöret var inte på topp men ja, man kan ju alltid hitta någonting! En vit avslutningsklänning. Med eller utan band - valfrihet. Mycket söt men den får ni se lite längre fram i vår, denna underbara vår som ikväll återvände till makalösa Stockholm. I love! Imorgon ska jag cykla till kungens trädgård. Sk. Drottningholm. Riktigt mysigt faktiskt att sitta vid vattnet med en glass i handen och fåglar och människor som flänger omkring. Jag måste passa på innan det är dags att börja plugga matteprov! Nästa vecka.... scary!


Ja, det är här jag laddar mina batterier.


Har jag visat min tavla jag målade förra året? Mormor har en likadan. =)


God natt, sov gott!
Salta


Träning

Hejsan!
Nu har jag varit i staden med min mor, bror och sy-ster. =P
Jag såg en gammal fotbollstränare men han hörde dock inte när jag ropade. Lite synd! Alltid kul att träffa de man känner! Ja, jag har i alla fall träning snart. Är jättenervös! Jag har ju inte spelat på en och en halv vecka och idag är det teknikträning. Uuuu. Jag får se hur det går!

Kram
Salta

Måndag

Hallåjsan!
Här kommer bilder på hunden som jag lovat igår + bilden på halsbanden. =D


Denna hund, Heidi, är ett stort muskelpack. Ett mycket gulligt sådant!
Så här ser jag ut idag. Inget speciellt!

Men här är i alla fall halsbanden jag snackat om. =D Insperation av Heidis lillmatte.


Måste bara säga att ni är dåliga på att kommentera! Skriv bara något litet. Precis det ni tycker!


Kram
Salta

Nej!

Klockan går mot tolvslaget och datorn har återigen fångat mig uppe! =(

Ledsen datorn, jag lämnar dig nu! Och därmed basta!

Salta

God natt!

Nu hinner jag inte skriva mycket alls! Klockan är sent och jag måste sova!
Funderar på att ta en springrunda imorgon bitti men å ena sidan är klockan mycket nu och jag kommer vara dödstrött imorgon å andra sidan har jag ju träning imorgon kväll... får se hur jag gör!


Önskar er god natt (här i Sverige)!

Sov gott då!
Salta

Springtur nr. 1! =D

Hej på er!

Nu har jag varit ute och sprungit och det var det bästa jag sprungit någonsin! Jag brukar behöva gå ett par meter men nu behövde jag inte alls göra det. Så glad! Kanske var det alla bullar jag åt innan... hm... konstigt!

En tjej som var här tidigare idag hade på sig två halsband. Otroligt tjusigt och jag härmar rakt av imorgon men en bild lägger jag upp imorgon bitti!

Kram
Salta

Uppdatering, söndag förmiddag

Hejsan!
Nu har vi gäster här. En vovve och tre homosapiens. Lägger upp en bild på "lilla" vovven snart. Jag ska bara försöka fånga henne på bild! =D

Idag har jag gjort matteläxa och bara umgåtts med gästerna. Senare ska jag ut och springa. Vädret är ju perfekt för det! Inte för varmt, inte för kallt... super! Och imorgon har jag min första fotbollsträning på en och en halv vecka ungefär. Lite läskigt ska det bli då jag inte kommer ha någon känsla i fötterna kvar! Nåja, det är bara att utmana mitt öde... uaaa.

Nu måste jag nog bli lite social igen och hjälpa till med maten.
Kram
Salta


090502 (jag skriver alltid som om det vore mars)

Hejsan!
Hemma från ett mycket trevlig kalas i solsken och god mat. Det är inte ofta man träffas släkten men i princip två-tre gånger om året. Tragiskt egentligen. Men.... alla har mycket att göra och man hinner faktiskt inte allting! Man får vara glad att det bli någon gång!
Snart ska vi vidare på middag till kompisar i området. Även det ska bli väldigt kul!
Nu ska jag ut på gatan och åka Waveboard, you know! Det man alltid gör när man har lite tid över.... inte!! Men i slutet av sommaren ska jag kunna åka! Jag lovar!

Kram
Salta


Smoothie-Saturday

Jag gjorde en nyttig smoothie nu i värmen. Den blev jättesöt och god och då bara av naturligt socker som finns i jordgubb och banan. Perfekt skulle jag vilje säga!

Snygg va?
Jordgubbar, naturell yoghurt, banan och mjölk.

Nu ska vi fara till Djursholm...

 Kram,
Salta

Skor $)

Hallåj!
En springtur friskar verkligen upp både kropp och själ!
Jag tog med mig hunden ut och tvingade honom 2.4 km och nu är han rätt slut. Värmen tar på hans krafter och han ligger mest på stengolvet och svalkar sig. Skönt det!
Snart ska jag till en hobbyaffär med större delen av familjen. Ehe.. nja... men det ligger en skoaffär bredvid. =D
Nu måste jag gå!

Salta


God natt!

Imorgon ska jag till min pappas mormor....
Hon fyller hela 88 år. Ja, kan man bli så gammal?
Hoppas att vi har vädret med oss så att vi kan vara ute. Ehe...
Kvällssnack med mamma och mormor nu. De sitter och disskuterar tonåringar och jag orkar inte lyssna! Så tråkigt! Nåja, jag går i alla fall och lägger mig nu.
När brukar ni gå och lägga er?

Salta

Smoothie

Smoothie är nog bland det godaste som finns!
Möjligheterna är oändliga och endast fantasin, och ekonomin förvisso, sätter gränser!
Jag gjorde precis en till mig och min syster.


Vaniljyoghurt, mjölk, banan och hallon. =D Vill man lyxa till det lite kan man ha i lite sirap.

Nu ska jag lira lite boll med far och bror. =D

Vad är era smoothietips? ♥

Skogsmulledag

Ja, en dag i skogen tar på krafterna!
Vi gick en bra bit men slutdestinatonen var mödan värd! Platsen i sig var inte så speciell utan mer det vi gjorde.
Det fanns en färdig eldstad som vi gjorde upp en brasa. Solen sken och det var så härligt! Vi grillade hamburgare och umgicks och senare blev det bullar och kaffe eller te om man gillar det mer. =D Mysigt, eller hur?!

Ehe.... såg att den inte var skarp ändå....


Detta blev vår utsik. Inte illa va?


Jag.


Eldstaden.


Granar och blå himmel hela vägen.


Ja..... trädet talar för sig själv!
Leden markerat i blått.

 
Bruno.


Hamburgarna.

Ja, det var min dag i skogen det!

Kram

Ut-i-skogen-chick

God morgon!
Nu ska jag ut i skogen på promenad och fika med familj och vänner.
Lägger upp bilder senare.

Me look this! =P

Just det.... jag har fått 5000 fria sms i månaden för 99:-. Bra va?! =D Jag ska peppra alla med sms nu!

Salta ♥


RSS 2.0