Ny blogg

Nu bloggar jag på malicka.spotlife.se
Kram

Mojito with some peanuts

- We would like to have two Mojitos and some peanuts, please!
Från en väns resa i Thailand.

Intensivt

Åh, vilken lång dag. Varit igång sedan 6 imorse, non-stop.
Under dagen pratade jag med bl.a. rektorn om planerna för våren och även med ekonomen på skolan; en gullig tant jag inte upptäckt tidigare. Man lär sig något nytt varje dag! Sista lektionen i skolan var det elevrådsmöte vilket inte var det bästa. Huvudvärken smög sig på och sedan var det direkt in till stan för tandläkarbesök. Men, nu ska jag få i mig middag sen soooova. Imorgon blir dagen om inte ännu längre, och för att inte tala om helgen. Jag berättar mer imorgon bitti.
Kram

Dum-dum-domare

Ögonskugga. Kan jag glömma. Jag skulle sätta på ögonskugga för lite omväxling men det blev helt fel. Var tvungen att ta bort allt igen och börja om att sminka ögonen. Gah!

Idag ska elevrådsstyrelsen agera domare i en konsttävling, tillsammans med två ur personalen på skolan. Det tråkiga med att ha tävlingar på skolan är att många inte deltar. De tycker att det är larvig och orkar inte engagera sig. Synd! Men vi får se hur många det var denna gång.
Kram

Vår 2011

Så här ser min vår ut i stora drag. Roligt!

Tisdag 15 februari

I morse gick jag upp 6.15 så jag har haft mycket tid nu på morgonen vilket varit jätteskönt. Äta frukost i lugn och ro är inte varje dag.
För mig är frukost startskottet på dagen och middagen avslutar dagen, knyter ihop säcken. Fast det kom jag på nu, när jag skrev det.
Kram

Krafttag

Vi har haft en, i princip, läxfri period, tiden efter jullovet till nu, vilket har varit obeskrivligt härligt. Dock får jag mer gjort när mitt schema är späckat men jag njuter faktiskt varje dag av att kunna ägna min tid åt det jag helst vill. En sådan period är det som får oss att orka med de mer upptagna veckorna, där det man helst vill göra får vänta ett tag.
Just nu känner jag mig så upprymd. Jag har nya drömmar och inspiration och för att inte tala om hur rolig denna vår kommer bli med massa nytt. Stressig, men oj så skoj! I morgon visar jag er vad jag ska syssla med de kommande månaderna.
Stora kramar
Salta

Alla Hjärtans Dag


Visst ska man visa kärlek varje dag men idag är dagen då vi uppmärksammar den lite extra. Det må vara både till en själv samt till nära och kära. Ja, till vem man helst vill. Eller hur?
Glad alla hjärtans dag!

Älskade måndag

God morgon allihopa!
Idag väntar en lång dag. Möte nu på morgonen med ansvarig för elevrådet samt även en fika med en kompis efter skolan där vi ska ta oss vidare i ett projekt vi ska försöka driva i vår.
Kunde dagen då starta bättre än såhär? Och jag måste erkänna att jag älskar måndagar!
Kram

Fredags

Visst kändes det som att våren var på väg i onsdags och torsdag? I fredags brakade hela Stockholm sönder. All busstrafik blev inställd och långa förseningar i tunnelbanetrafiken. Men visst måste jag erkänna och skoldagen uppskattades; två timmar slölektion och sedan var det en helg att se fram emot. Med en godispåse och gott sällskap av tre klasskompisar tog jag mig hem och vi åt lunch. Firade helgen helt enkelt!
Kram

!

Var öppen. Var kreativ. Var bestämd. Var impulsiv. Var självsäker.
Just do it!

RSS 2.0