Brunett

Hejsan!
Tänkte visa mitt bruna hår. Det känns som om jag varit brunett hela mitt liv nu. Det är faktiskt skönt!

Skolarbete på lovet

Det är så skönt med höstlov! Vi har lov både från fotbollen och skolan nu och det är välbehövligt! En tabbe skolan gjort är att sätta prov direkt efter lovet så vi tvingas plugga under lovet vilket jag inte tycker är rättvist. Jag tycker att vi ska få lovet till att vila upp oss och koppla bort skolan helt för att sedan kunna köra järnet när vi kommer tillbaka. Att de laggt provet vecka 45 är att vi bara har 4 veckor kvar att prestera efter lovet innan det är två veckors prao och sedan jullov.
Nåja, jag måste ändå plugga eftersom jag inte kan flytta provet. Men det tar emot att ägna lovet åt skolarbete!

Tyvärr fungerar det inte att lägga in bilder från mobilen. Ska ta fram digitalkameran!


Respons

Jag blir så glad när jag får respons av er här på bloggen! Det höjer motivationen att börja vara aktiv på bloggen igen!
För några minuter sedan sköljde jag ur hårfärgen ur håret och nu är jag brunett för första gången i mitt liv faktiskt! Hoppas att det blev ett jämnt resultat!
Imorgon bitti lägger jag in en bild på dagens outfit eller liknande.
Sov gott!

I somras!

Blogga, blogga, blogga!!

Gulliga Julia uppmuntrar mig att blogga. Jag blir så himla glad när du skriver så vännen! Tack!
Då måste jag ju fortsätta blogga men tyvärr hinner jag inte skriva mer än ett litet inlägg nu. Jag ska bara äta frukost och sedan kila iväg till skolan.
Hör av mig i eftermiddag! =D

Prov på 60 sidor politik

Hej bloggen!
Jag känner mig både lungn och stressad. Jag har pluggat på drygt 60 sidor SO i två dagar nu. Det borde räcka för att kunna nå de högre betygen. Det som stressar mig är att jag inte är riktigt klar än. Har ca 15 sidor kvar att plugga in och sedan ska jag läsa igenom det en gång till. Det tar sin tid!
Men som tur är tycker jag att det är ett intressant ämne, politik och hur Sverige styrs etcetera, vilket underlättar allting yttligare!

Nu måste jag tyvärr fortsätta. Även om det tar emot att göra det!!
Kram

Lär dig gå snyggt i höga klackar

Hejsan!
Bloggen fungerade inte igår.
Här kommer det jag skulle lägga in i alla fall. En film om hur man går snyggt i höga klackar:
Klicka här. =)


Nyheter som bakgrundsljud

God morgon!
Slog på TVn när jag vaknade och nu har jag den på i bakgrunden när jag fixar iordning mig i mitt rum. Det jag egentligen ska lyssna på är nyheterna... och nu börjar de. Perfekt!
Annars är det skola som gäller.
Kram

Dagens Nyheters nutidsorientering

Oj, oj. Jag kollade svaren på Dagens Nyheters nutidsorientering som många skolor, årskurs 7-9, gjorde runt om i Sverige idag.
Mitt resultat: inte så bra i tävlingssyfte. Det var många frågor jag missat något ord eller skrev fel på en bokstav. Men om man bortser från resultatet i tävlingen är jag ganska nöjd själv med att jag visste större delen av frågorna, även om jag missade med en bokstav eller liknande. Det är bara det psykiska att jag faktiskt inte var helt lost om vad som händer i världen just nu.
Det var en rolig tävling i alla fall. Om du vill göra testet så kan du göra det här.


I'm back. Better than ever before!

Hej mina trogna läsare!

Tänk att läsarantalet inte var nere på 0 även om jag varit otroligt slö med uppdateringen. Det har helt enkelt varit för mycket annat!
Nu är min paus slut. Det är allt för många som har sagt att de gillar att läsa min blogg för att jag ska ha mage att hålla mig borta från skrivandet. Dessutom utvecklar jag min formuleringsförmåga och allt vad det innebär vilket är bra om man siktar på höga betyg i ämnena svenska och SO. Men viktigast av allt är att det är otroligt roligt att dela mina tankar med andra! =D

Så det är bara att konstatera... I'm back. Better than ever before!

Kram

RSS 2.0