Bloggrapport

Hej på er!
Jag har varit usel på att uppdatera bloggen men all träning och alla läxor måste tyvärr prioriteras först. Väldigt tråkigt!

Vad händer i mitt liv just nu då? Jo, jag tränar fotboll rätt mycket vilket har gett resultat faktiskt! Jag har utvecklats väldigt mycket och det är alltid roligt!
I skolan jobbar jag bara på som vanligt, det händer inte så mycket som är värt att skriva om.
Och annars är livet rätt härligt just nu. Allt flyter på och det är alltid uppskattat! =)

Kram,
hoppas ni har det bra!

Schema och planering

God natt!
Nu ska jag gå och lägga mig! Idag har varit enda dagen på hela veckan utan läxor! Istället åkte jag tillsammans med Julia och simmade. Vi tog det lugnt, 500 m bara. Efter det följde jag med hem till henne och hennes amazing kattungar. Sjukt gulliga!


Bild från Julias blogg.

Imorgon är det fredag om det är någon som missat det (hoppas inte!). Härligt med helg igen men en hel skoldag kvar innan vi får njuta av fredagkvällen. Jag längtar!


Kram,
Sov gott!

Läxor är det livet går ut på... eller?

Usch. De närmaste dagarna har jag pluggat dygnet runt. När jag inte pluggat har det varit träning. Tragiskt nog har jag träning varje dag denna vecka utom på lördag men då är det loppmarknad med klassen. Som tur är skjutsar min familj allt som blir kvar till tippen. Alltså behöver jag inte stå och sälja.
Nu måste jag dusha och gå och lägga mig! Jag satt uppe till halv två igår kväll och jobbade med en so-presentation som till slut blev väldigt bra! Men 4,5 timmes sömn är inte något vidare!

Kram och sov gott!


Jeansen är för små för oss!

Att det kan vara så otroligt viktigt med självkänsla. Det är många som skulle behöva träna upp den. Även jag!
Jag läste ett inlägg på Blondinbellas blogg nu morgonen och hon skriver att man ska älska sig själv! Ett väldigt bra inlägg!

Citat:

"Sedan att hyn är rödprickig och att jeansen inte går att stänga ibland, vad rör det mig? Då är det ju jeansen som är för små, det har ju inget med mig att göra. Vad finns klädbutiker och olika storlekar till för?"

Jag tycker att det var ganska roligt skrivet. Precis så ska vi tänka! Att vi ska äta för att må bra och inte banta till size 0 eller så att vi kommer i ett par 24:or!


En politiskt aktiv helg

Hej på er!

Nu är jag hemma från både skolan samt MUF-summercamp.
Min helg har varit otroligt mysig! Jag var på Barnens ö tillsammans med Jossan. Vi tog det väldigt lugnt till skillnad från de flesta andra men vi hade roligt ändå!

Det började med att justitieministern, Beatric Ask, talade på fredagkvällen. Efter middagen gick Jossan och jag och la oss i stugan, åt lite godis och somnade tidigt! Härligt!
Dagen efter väntade många pass. Bl.a. en föreläsning om ungdomsarbetslöshet vilket för oss kändes ganska långt bort men förr eller senare kommer det beröra oss också.
Vi lyssnade till en talare som föreläste om retorik och det var väldigt bra! Några saker jag kan använda mig av när jag redovisar inför klassen i skolan till exempel.
Det var föresläsningar om försvaret, FRA- samt IPRED-lagen m.m.

Jag hade väldigt mycket användning av det jag lärde mig i helgen på SO-lektionen i skolan idag och är mer taggad än någonsin att engagera mig mer inom politik. Det kommer bli en oerhört spännande höst med massa utbildningar osv.


FöreläsningssalenJossan gör läxor.
Våra saker.

Tyvärr har jag ingen bild på mig själv.

Kram


MUF-summercamp

God morgon bloggen!

Idag ska jag ut i skogen och laga mat i stormkök. Vi ska bygga vindskydd och säkert få någon gåta eller något vi ska lösa. Vad vet jag? Men efter det ska jag och en kompis åka till på ett summercamp med MUF.
Det är olika föreläsningar som handlar om t.ex. ungdomsarbetslöshet, retorik osv. På lördag är det en fin middag som vi ska ha "vårdad" klädsel på. Jag letade i flera timmar igår och fick panik! Det slutade med att jag bestämde mig för jeans och en blus.
Jag tycker att det ska bli jätteroligt och ser fram emot en lärorik helg!

Jag är tillbaka på måndag och bloggar om hur jag har haft det.

Kram

Skogsmulle nr. 1 nu!

Hej på er!
Idag har jag varit ute hela dagen.
Vi åkte ut till Tyresö där vi paddlade kanot och lärde oss att tända eld, bygga vindskydd och packa rätt i en ryggsäck när man ska vandra eller gå långt osv.
En väldigt mysig och rolig dag!
Imorgon ska va använda allt vi lärt oss idag plus lite som vi ska lära oss imorgon för att "överleva" några timmar i skogen.
Nu måste jag gör lite läxor. Varför berättar jag senare i kväll!


Kram

Ledig från skolarbete

God natt på er!

Nu ska jag och mamma åka till ica för att handla matsäck till imorgon. Vi har en speciell dag med skolan och jag och Josefin ska paddla kanot. Det ska verkligen bli superroligt!
Men först måste jag hitta på en smidig matsäck som inte kräver allt för stor utrymme! Dessutom ska den gå att äta också!

Kram


Facebook

Jag gillar verkligen facebook. Men vad har det egentligen för mening? Ingen... Man blir bara kompis och delar bilder med människor. Egentligen är det rätt patetiskt till exempel när det står: Kalle Svensson och Lisa Larsson är nu vänner eller Lisa Larsson har precis tagit "Vem är hetast-testet".
Men det är samtidigt väldigt roligt som till exempel nu när jag har hittat en tjej från ett lag i USA som vi mötte i Gothia Cup i Göteborg i somras. Det är häftigt att man kan hålla kontakten med kompisar på andra sidan jorden. Eller föresten andra sidan av området. Det kan ju också vara lite krångligt ibland! Alltså gillar jag facebook, även om det är rätt patetiskt!


Läsarfråga om intervjun

Fråga: Om det är en telefån invervju hur ska man göra sig redo då? ...

Svar: Ja, jag gjorde så att jag fort som tusan kokade en kopp te och ställde en godisskål framför mig. Då var jag redo!

Intervjun var för övrigt väldigt rolig att göra. Som jag skrev förrut handlar det om en undersökning om ungdomars hälsa och dyl.
Jag tycker verkligen att det är bra att de gör en sådan undersökning. Då kanske de ser att det behövs annan information som når fram till ungdomar eller hur de ska forma olika stöd de kan erbjuda och så vidare.
En nyttig och välbehövlig undersökning helt enkelt!


So är väldigt intressant!

So-lektionerna är så otroligt spännande nu mera. Kanske beror det på att vi jobbar med politik för tillfället men vår lärare verkar kunna så ofantligt mycket om allt. Han är obeskrivligt bra och jag känner att jag verkligen kan utväcklas i ämnet so! Det är alltid härligt att känna.

Om några minter ska någon ringa mig för en telefonintervjuv. Det är en undersökning om hur ungdomar mår.

Måste göra mig redo.

Kram

Äntligen höst

God morgon!
Första september betyder väl höst?
Jag måste erkänna att jag verkligen längtar tills kylan och regnet kommer. Jag vill kunna klä på mig gosiga kläder och en supervarm jacka och gå ute när det kanske snöar eller regnar utan att frysa eller bli blöt. Att känna den mysiga känslan av att vara inkurad i en stor jacka. Härligt!

Nu ska jag äta frukost vilket jag tycker är det bästa målet på dagen.


RSS 2.0