Ledare

Hej på er!
Dagen har varit lång, gått i ett. Första rasten idag var när jag åkte in mot stan från skolan för att möta upp en vän. Tillsammans gick vi på första delen av en 2 termins ledarutbildning, en gång i månaden.
Utbildningen är främst för att bli konfirmationsledare men självklart har man användning av det överallt, hela tiden. Det är en bra merit och dessutom har man väldigt roligt under tiden.
Kyrkan kan vara en plats att hitta sig själv igen.

Framtidsdrömmar

Jag var med en vän idag och fikade. Vi diskuterade framtidsdrömmar.
Mina drömmar ändras från dag till dag, vecka till vecka. Kanske måste jag hålla kvar dem jag riktigt tror på. Annars byts de ut till andra.
Jag ska göra ett kollage med bilder som symboliserar mina drömmar jag har för tillfället. För att se dem varje dag och bli motiverad att sträva efter dem.

Frossa i val

SVT sänder analyser om valet hela kvällen. Jag sitter som klistrad framför TV:n. Just nu sänder de valspecial från agenda och Fredrik är med. Jippi!
Kram
En kompis och jag nattkampanjade med MUF i lördags natt. Fredrik gick förbi och berömde oss för vårt engagemang. Väldigt roligt!

Skolval

Idag har det varit skolval hela dagen. Jag stod som arrangör och ordande med elevrådets medverkan. Suuuperkul och väldigt viktigt. Arbetet fortsätter i helgen och jag ska skriva en text om valet.
Nu kopplar jag bort skolan för denna kväll. Äntligen fredag!
Tänker på en vän jag saknar.
Kram
En väldigt fin vän, som flyttat till Dubai, och jag.

Gothic night

Tekoppen är tom och jag ska försöka skriva en "gothic story" på engelska. Det går inte superbra. Att skriva en engelsk historia med genomtänkta meningar som ska få spänningen att succesivt utvecklas samtidigt som jag måste hålla den ifrån att bli en "horror story" är en utmaning för mig. Men... med full tekopp kommer det att gå som på räls igen, jag kom bara av mig!
Gothic enough Mr?

Djup

Nu sitter jag här igen och funderar och känner mig otroligt känslosam. Jag ska försöka hitta en film som handlar om diktaturen i Argentina under 70-talet. Jag struntar i läxorna, jag kan inte koncentrera mig. Och till min förskräckelse ser jag att tekoppen jag lekte med förut har blött ner hela mitt skrivbordsunderlägg och allt vad det innehöll... Attans!

RSS 2.0