Krämer, krämer

Jag har fortfarande inte tid för bloggen. Jag vill så gärna ha det men det går inte. Jag får lägga in snabba korta inlägg så ofta jag kan!
Men nu är det i alla fall så att jag tänkt berätta om min hud som jag skrav var så torr. Den blev så torr att jag fått sår vid mungiporna. Att man går till en specialist inom hud och hudvård kanske inte betyder att man vill få krämer som gör att man bryter ihop och gråter för att man måste hela tiden sminka sig jättemycket eftersom man inte vill gå med stora "sår" ( "" måste jag skriva därför att det inte är helt sår än) och att behöva peela bort den hud som blir torr varje kväll och varje morgon är också en rätt jobbig "process" som jag snart spyr på! Nu har jag i alla fall en ny kräm som är fetare men det känns som om det aldrig kommer vara något som hjälper. Dock finns det starka mediciner som man till och med fjällar av, men där går nog gränsen. Jag går inte runt i skolan med strora hudbitar som ramlar av. Nej! Ne, ne, ne!
Men nu måste jag fortsätta mitt morgonrus och på gy,mpan har vi genomgång inför ett prov v.10. Det kommer vara HLR och liknande.
Kram på er!

Kommentarer
______________________________________________________________________________________
Lämna gärna en kommentar om vad som helst! Jag blir glad om du visar att du läst min blogg!
Elaka kommentarer tas bort!
________________________________________________________________________________


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, bara jag kan se den)

Adress till Din blogg/hemsida:

Kommentar, skriv vad du vill!:

Trackback